Workshop mindfulness

Kennismaken met Mindfulness

Heb je wel eens het gevoel dat je geleefd wordt, pieker je veel of voel je je regelmatig overspoeld door emoties? Misschien wil je anders om leren gaan met lichamelijke klachten of wil je leren om in de drukte van de dag bij jezelf te blijven?

Als je op zoek bent naar een manier om een actieve bijdrage te leveren aan je eigen gezondheid en kwaliteit van leven, is deze mindfulnessworkshop wellicht iets voor je. Deze workshop stelt je in de gelegenheid om kennis te maken met mindfulness. Mindfulness helpt je anders om te gaan met stressgerelateerde klachten, rouw en verlies, verminderde concentratie, chronische pijnklachten, piekeren, boosheid en verdriet. Tevens leer je meer te genieten van de alledaagse dingen. 
 

Wat kun je verwachten?

  • een workshop mindfulness van 2,5 of 3 uur.
  • informatie betreffende de herkomst van Mindfulness.
  • kennismaken met de mindfulness vaardigheden; 
  • oefeningen die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk.
  • ruimte voor het delen van ervaringen en het stellen van vragen.
  • de eerste handreikingen om bewuster in je leven te staan, meer te genieten van kleine dingen en bewuster te reageren op lastige situaties.
     

'Ik wilde graag wat meer weten over mindfulness en hoe ik dit zou ervaren: 'meer uit mijn hoofd  en meer vanuit mijn lijf'. De workshop heeft me op een prettige manier kennis laten maken met wat mindfulness inhoudt en wat het met je kan doen. Ik wil hier zeker ook voor mezelf persoonlijk een vervolg aangeven.  Ik heb May als zeer prettig ervaren, ze straalt veel rust vertrouwen en veiligheid uit'. (Deelnemer incompany workshop mindfulness)

Lees hier ervaringen van anderen die een workshop mindfulness bij Vullings volgden.

Tarief workshop mindfulness

Training Beschrijving Locatie Tarief
Workshop mindfulness
( Op dit moment zijn er geen workshops met open inschrijving).

Een workshop mindfulness voor uw team, organisatie of vriendengroep? 
We maken graag een workshop op maat voor u. Neem gerust contact op voor meer informatie. 

Locatie in overleg Offerte op maat.
 

Het is ook mogelijk om een workshop mindfulness voor uw organisatie te verzorgen. Er wordt dan een offerte op maat gemaakt.