Stiltedag mindfulness

In stilte aandacht voor jezelf.

Een dag stil zijn kan best een uitdaging zijn. Je gedachten lijken veel talrijker en je gevoelens lijken intenser wanneer je stil bent. Toch kan stilte je veel brengen; je geeft jezelf een dag de volle aandacht. Dat kan in een hectische periode net datgene zijn wat jij nodig hebt. Wil je eens een stiltedag meemaken? Dat kan!

Een stiltedag is een mooie gelegenheid om energie op te doen, je mindfulnessvaardigheden op te frissen of stil te staan bij een gebeurtenis.

Je wordt tijdens de stiltedag begeleid in de mindfulnessoefeningen die je kent vanuit de mindfulnesstraining en krijg je nieuwe inspirerende oefeningen aangereikt; zitmeditaties worden afgewisseld met ligmeditaties en beweegoefeningen. De hele dag wordt in stilte doorgebracht, ook de lunch wordt in stilte genuttigd. Op het einde van de dag is er gelegenheid om je ervaring te delen.

Na een dag stilte voel je je meestal helderder en meer gefocust. Het is je wellicht gelukt om met meer afstand naar een situatie te kijken of je weet de oplossing op een dilemma waar je al langer mee rond liep. Daarnaast zul je merken dat je gemakkelijker je mindfulnessvaardigheden oppakt in alledaagse situaties.

Een stiltedag blijkt zeer verfrissend!
 

Ik heb heerlijk de aandacht aan mezelf kunnen geven. Het lukte me goed om bij mezelf te kunnen blijven zonder oordeel. De stilte deed me goed. Het was heel erg fijn! Ook de dagen erna... Zeker voor herhaling vatbaar! Dank je May voor je duidelijke en aandachtige begeleiding.
Tiny.

Kijk hier voor de Coronamaatregelen tijdens een stiltedag.

Lees hier ervaringen van anderen.

 

 

Voor wie?

Iedereen die de mindfulnesstraining heeft gevolgd of bekend is met meditatie is welkom. Heb je geen ervaring, maar wil je toch graag meedoen, dan kan dit in overleg.

Tarief stiltedag

Training Locatie Tarief
Stiltedag Het Groenewoud 
Huis van Welzijn

Groenewoud 4
6071 RB Swalmen 
(Gemeente Roermond).
  • € 47,50, incl. koffie/ thee, sap en fruit. Je mag je eigen lunch meenemen.  Deelname vanuit organisatie  € 47,50, excl. BTW.
    Neem je deel aan de stiltedag tíjdens het volgen van een mindfulnesstraining dan krijg je € 5,00 korting.