Mindfulnesstraining Roermond - Reuver.

Minder stress, meer genieten!

Leef je je leven op de automatische piloot én heb je het gevoel dat je de controle dreigt te verliezen? Heb je last van spanning, stress, burn-out of pijnklachten? Of wil je meer genieten van de alledaagse dingen? Dan is mindfulness wat voor jou!

Deze praktische en effectieve aandachttraining helpt je om anders om te gaan met dagelijkse stress en spanning, waardoor je meer balans in je dagelijks leven zult ervaren. Tijdens de training leer je om meer 'erbij' te zijn, waardoor je weer bewuste keuzes kunt maken, in plaats van automatisch te reageren. Dankzij mindfulness sta je zelfbewuster en vitaler in het leven. Je kunt je beter ontspannen, ervaart minder lichamelijke en psychische klachten en kunt meer genieten van de dagelijkse dingen. Ook op je werk! Je bent meer gefocust én creatiever. Je neemt weer de regie over je eigen leven.

 

De training (ook online mogelijk).

Een mindfulnesstraining bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2,5 uur en een stiltedag (optioneel). Elke bijeenkomst staan we stil bij een ander thema. Samen met een groep van 8 -12 personen oefen en onderzoek je, aan de hand van verschillende werkvormen en de verschillende thema's, hoe jij bewuster in je leven kunt staan. Deze training is indien gewenst ook individueel te volgen; zowel face-to-face als online (afhankelijk van de coronamaatregelen).

Kijk hier voor de COVID-19 maatregelen tijdens de mindfulnesstraining.

 

Voor wie?
Mindfulness is geschikt voor iedereen die een investering wil doen in zijn of haar levenskwaliteit. Je hoeft hier geen specifieke klachten voor te hebben.

De mindfulness training wordt geadviseerd bij:

 • stress of werkdruk
 • lichamelijke klachten die stress gerelateerd zijn
 • burn-out (klachten).
 • tekort aan zelfvertrouwen
 • piekeren
 • concentratieproblemen
 • ziekte en (chronische) pijn.
 • slaapproblemen en vermoeidheid
 • omgaan met lastige emoties.
 • verhogen van het werkplezier; met meer focus, creativiteit en kwaliteit.
 • meer genieten van dagelijkse dingen.

Herken je jezelf in bovenstaande situaties en wil je weten wat mindfulness voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Thuis oefenen
Om mindfulness te intergreren in je dagelijks leven vraagt het om dagelijks oefeningen te doen. Het aanleren van vaardigheden en zeker het doorbreken van automatische patronen in het omgaan met stress, spanning en (chronische) pijn kost tijd en aandacht. Er wordt van je verwacht dat je 30-45 minuten per dag oefent. Mocht je thuis vastlopen in je oefening, zijn tussentijdse telefonische contacten met de trainer mogelijk,    

Verdiepingsdag
Van oorsprong is de stiltedag een onderdeel van de mindfulnesstraining. Er wordt deze dag intensief geoefend om de mindfulnessvaardigheden te verdiepen. Tevens worden er nieuwe inspirerende oefeningen aangeboden. Tijdens de training zijn de deelnemers vrij om hieraan deel te nemen, tegen een gereduceerd tarief.

Voor diegene die ná het volgen van een training de mindfulnessvaardigheden op wil frissen of verdiepen, is er de mogelijkheid om deel te nemen aan stiltedagen. Daarnaast is de ACT training een waardevolle aanvulling op de mindfulnesstraining.


Alleen maar positieve op- en aanmerkingen. Kan het iedereen aanbevelen die een anker in het leven zoekt wat je altijd en overal bij je hebt. Mijn burn-outklachten namen na 8 weken training al beduidend af. Had ik dit maar eerder gedaan, zeer waardevolle bijdrage geleverd aan mijn welbevinden en herstel. Veel gereedschappen gekregen om te gebruiken voor het verdere herstel. Al met al dus zeer positief. Fijne, vriendelijke, rustige en professionele trainer. Na de training was ik altijd een ander vrolijker mens. 
 

Lees hier ervaringen van anderen die een mindfulnesstraining volgden bij Vullings.

Deelnemers waarderen de groepstraining gemiddeld met een 8,7 en de individuele training met een 8,6.
 

Tarief mindfulnesstraining

Training Locatie Onschrijving    Deelname particulier Deelname vanuit organisatie
Groepstraining
Mindfulness

Avondtraining:
Response instituut,
Zuidhoven 11
6042 PB Roermond

Ochtendtraining:
Zalencentrum De Schakel (zaal 11),
Broeklaan 2, 5953NB Reuver.

Wat krijg je voor deze prijs:

 • een intakegesprek
 • 8 trainingssessies van 2,5 uur.
 • een werkboek
 • audio files (mp3) met oefeningen
 • persoonlijke ondersteuning gedurende het gehele traject.
 • Optie: deelname stiltdag tijdens training (€ 5,00 korting op het tarief van € 37,50).

€ 300,00 incl. Btw.

 

€ 32,50 incl. Btw.

 

€ 400,00 excl. Btw.

 


€ 32,50 excl. Btw.

 

Individuele training
Mindfulness
Praktijk Reuver
 • een intakegesprek
 • 8 trainingssessies van 2,5 uur.
 • een werkboek
 • audio files (mp3) met oefeningen
 • persoonlijke ondersteuning gedurende het gehele traject.
 • Optie: deelname stiltedag met € 5,00 korting.
€ 760,00.
€ 95,- per sessie
Offerte op maat.

 

Wil je graag je mindfulnessvaardigheden uitgebreider voeden en/of zit je op dit moment in een situatie waarin het oppakken van mindfulness weer erg welkom is in je leven? Dan kun je er voor kiezen om de training opnieuw te volgen voor een gereduceerd tarief (€180,00). Voorwaarde is dat je de 1ste training ook bij ons gevolgd hebt.

May Vullings is opgeleid in de MBCT / MBSR traditie (mindfulness based cognitive therapy en mindfulness based stress reduction) en aangesloten bij de NFG en als mindfulnesstrainer bij de VMBN als categorie 1 trainer. Op basis hiervan zijn er vergoedingen mogelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering bij o.a. burnoutklachten en mantelzorg. Dit bedrag gaat dus niet van je eigen risico af. Informeer bij uw zorgverzekeraar of check de zorgwijzer.

Incompanytraining

Voor incompanytrainingen maken we graag een offerte op maat.