Over ons

Ik ben May Vullings (1963):
Echt aandacht hebben voor de mens - daar sta ik voor. Niet alleen nu, maar ook toen ik nog werkzaam was als verpleegkundige en adviseur wonen, welzijn en zorg. Mijn interesse in de psychologische aspecten van ziek-zijn hebben er destijds voor gezorgd dat ik me ben gaan verdiepen in de psyche van de mens.  Inmiddels ben ik vanuit mijn eigen praktijk (2004) werkzaam als counsellor (psychosociaal therapeut), mindfulnesstrainer en ACT-therapeut. Met veel plezier verzorg ik begeleidingstrajecten en trainingen voor particulieren en voor organisaties.

Mijn werkwijze is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de psychologie, de 3de generatie gedragstherapie; mindfulness en ACT. Hierbij leer je op een flexibele manier omgaan met je problemen, waarin niet zozeer je klacht, maar jouw kracht centraal staat. Waardoor je weer kunt investeren in wat écht belangrijk voor je is.

Mijn werkervaring en kennis die ik opgedaan heb door het volgen van verschillende opleidingen en niet te vergeten mijn eigen levenservaringen en mens-zijn vormen een belangrijke basis voor mijn begeleidingstrajecten en trainingen.

Studie en werkervaring

Na mijn opleiding verpleegkunde ben ik lange tijd werkzaam geweest in een algemeen ziekenhuis en in een hospice. In beide werksettingen heb ik veelal gewerkt met patiënten met een oncologische aandoening. Vervolgens heb ik de opleiding casemanagement ouderenzorg gevolgd bij de HAN en ben ik lange tijd werkzaam geweest als adviseur wonen, welzijn en zorg. Om me verder te kunnen verdiepen in de psyche van de mens heb ik de Bachelorclass en de Masterclass stressmanagement CCC gevolgd bij Psychodidact, Het volgen van de mindfulnesstrainersopleiding bij See True was hier een logisch vervolg op, waar ik vervolgens als mindfulnesstrainer vier jaar aan verbonden ben geweest. Hierna heb ik de training Mindful schools gevolgd bij Mindful Schools Oakland CA en de opleiding ACT Acceptance and Commitment Therapy bij  Gijs Jansen.


Blij ben ik met de verschillende workshops en retraites die ik heb mogen volgen bij o.a. John Teasdale en Mark Williams, grondleggers van de Mindfulness Based Cognitieve Therapie.
Sinds 2008 geef ik mindfulnesstrainingen voor zowel particulieren als organisaties. In 2011 heb ik (vanuit See True) als mindfulnesstrainer samengewerkt met Universiteit Maastricht in hun onderzoek naar Mindfulness op basisscholen.

Vanaf begin 2019 ben ik als psychosociaal therapeut verbonden aan het project LEEF. LEEF is een uniek samenwerkingsverband tussen de praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg (POH-GGZ) van de beide huisartsenpraktijken in Reuver, ergotherapie Reuver en psychosomatische fysiotherapeut Fit & Fysio en psychosociaal therapeut  May Vullings in Reuver. Nieuwsgierig? Lees hier de folder. 

 

Kwaliteit

Om de kwaliteit van mijn begeleidingstrajecten en trainingen te waarborgen blijf ik me voortdurend ontwikkelen door middel van diverse opleidingen en scholingen en deelname aan supervisie- en intervisiebijeenkomsten. Daarnaast ben ik lid van diverse beroepsverenigingen, zoals:  
NFG Nederlandse Federatie Gezondheidszorg.
RBCZ Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg
VMBN Vereniging Mindfulness Based trainers Nederland. Gecertificeerd lid, cat.1 trainer.

Kijk hier naar mijn opleidingen en bijscholingen als psychosociaal therapeut, mindfulnesstrainer en familieopsteller.

 

AVG

In mijn praktijk zal vanaf 25 mei 2018 gewerkt worden met de nieuwe AVG wetgeving. Zo is er een privacypolicy en verwerkingsovereenkomst met betrekking tot deze website. Daarnaast is er een privacy reglement voor praktijk en website en wordt de cliënt in de samenwerkingsovereenkomst en intake formulier met verwijzing naar de algemene voorwaarden gevraagd toestemming te geven voor het gebruik maken van zijn/haar gegevens ten gunste van het therapeutische verloop.

Visie en missie

Vullings Mindfulness Counselling en Training beoogt een wereld binnen de gezondheidszorg en onderwijs waarin mensen werken vanuit aandacht in het moment ter verhoging van de kwaliteit van leven en werken. Vullings is partner in het ontwikkelen van mens en organisatie op basis van aandacht en het integreren daarvan in de praktijk. Aan mijn visie en missie koppel ik kernwaarden. In een samenwerking met mij als partner, voor particulier of organisatie, treft u de volgende kernwaarden aan.