Vragen rondom behandelingen tijdens de coronacrisis.


Vragen rondom behandelingen tijdens de coronacrisis.
Het zijn bizarre tijden. De huidige corona crisis vraagt van ons allemaal om ons aan te passen. Fysieke afspraken in de praktijk kunnen voorlopig helaas niet doorgaan.
Ik neem als therapeut hierin mijn maatschappelijke verantwoordelijkheid in het belang van onze gezondheid en het verspreiden van het virus zoveel mogelijk in te kunnen dammen. Ik hou me hierbij aan de voorschriften van de overheid, het RIVM en de adviezen van beroepsverenigingen de NFG en de VMBN.

Wat betekent dit voor je als cliënt?
Tijdens de periode van corona-virus-preventie zullen er geen fysieke consulten in mijn praktijk aangeboden wordenDit vraagt om op een andere manier de sessies te vervolgen. Om de voortgang en de continuïteit van begeleidingstrajecten te borgen worden de sessies telefonisch of via beeldbellen aangeboden. Aangezien we niet weten hoelang deze Corona crisis nog gaat duren is dat voor dit moment de beste oplossing. Onze prioriteit blijft dat cliënten ook nu de hulp blijven krijgen die ze nodig hebben.

Uiteraard worden clienten hiervan persoonlijk op de hoogte gesteld en wordt er samen met de client bekeken hoe zij hun begeleidingstraject willen vervolgen.

Wanneer je als cliënt niet bekend bent met videobellen, help ik je hierbij: we gebruiken een eenvoudige manier van videobellen en je hoeft hiervoor geen programma te downloaden. Deze manier van videobellen voldoet tevens aan de huidige AVG - privacywetgeving. 
 

Wat betekent het voor nieuwe cliënten?
Ook tijdens de coronacrisis kun je terecht met je hulpvraag en is de praktijk op de normale manier bereikbaar via het contactformulier of telefonisch. 

Fysieke gesprekken op locatie zijn op dit moment wegens de coronacrisis helaas niet mogelijk. Intakegesprekken en consulten vinden dan ook alleen telefonisch plaats, of via videobellen.


Wat betekent dit voor deelnemers mindfulnesstraining?
Er wordt op dit moment bekeken om de reeds lopende training online te vervolgen.
Aanmeldingen voor de training van mei worden tijdig op de hoogte gebracht in afwachting van de ontwikkelingen binnen de coronacrisis.

 

Vragen?
Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan contact met me op, ik help je graag verder.