2 april 2019: Film DEEP LOOK - kijken met aandacht.

Over DEEP LOOK

Als VMBN mindfulnesstrainer mag ik (oud)deelnemers van mindfulnesstrainingen uitnodigen voor de film DEEP LOOK.

DEEP LOOK is een bijzondere film-ervaring die uitnodigt tot onthaasting en het vinden van innerlijke rust. Filmkunstenaar Veysi, doof geboren, neemt kijkers mee in zijn wereld. Hij toont mensen over de hele wereld in een universele en vernieuwende beeldtaal: slow motion, dichtbij, fotografisch sterk, op een soundtrack die je raakt. De prachtige serie portretten brengt je in een meditatieve flow – en laat je voortaan op een andere manier kijken. Een verdiepende film gemaakt vanuit een krachtige intentie: ‘to calm minds, towards a global peace-of-mind.’ 

Kijkers die een pre-view zagen, merkten deze effecten op: innerlijke rust, relaxatie, verwondering, meer compassie, gevoel van verbondenheid, natuurlijke glimlach, tranen. 

Over de filmmaker 
De Nederlands-Koerdische filmkunstenaar Veysi Yildirim (Turkije, 1975) studeerde in 1999 summa cum laude af op De Academie voor Beeldende Kunsten Sint-Joost. Hij heeft bijna tien jaar gewerkt aan de film DEEP LOOK. 

Veysi werd geboren met gehoorverlies waardoor hij de eerste vier jaar van zijn leven niet sprak. Het ontbreken van taalgevoel compenseerde hij met wat hij zelf noemt: ‘een scherper zicht’. Film is voor hem een medium om mensen te bereiken en hen innerlijke rust en empathie te laten ervaren, wat de rode draad vormt in al zijn werk. Momenteel woont en werkt Veysi in Amsterdam.  

Zie trailer.

Aanmelden voor deze film.

Op 2 april 2019 krijgen (oud) deelnemers van mindfulness en of ACT training de gelegenheid om te kijken met aandacht naar de film DEEP LOOK .

Locatie Fitminds, Jagerstraat 10, 6042 KA Roermond.
Tijd 19.30 - 21.00u
Kosten € 7,50 pp.
Max. 20 personen.


Aanmelden via het contactformulier op de website.