Ervaringen deelnemers workshop mindfulness

Incompany workshop mindfulness
Goed inzicht in mindfulness, ik heb het ook al direct een paar keer in de praktijk toegepast. Leuke open groep, met ruimte voor iedereen om vrijuit te spreken.
Edwin 46 jaar, ambtenaar lokale overheid.

Incompany workshop mindfulness
Ik wilde graag wat meer weten over mindfulness en hoe ik dit zou ervaren: 'meer uit mijn hoofd  en meer vanuit mijn lijf'. De workshop heeft me op een prettige manier kennis laten maken met wat mindfulness inhoudt en wat het met je kan doen. Ik wil hier zeker ook voor mezelf persoonlijk een vervolg aangeven.  Ik heb May als zeer prettig ervaren, ze straalt veel rust vertrouwen en veiligheid uit. Gezien mijn woonplaats (Boxmeer), geef ik er de voorkeur aan om een vervolg wat dichter bij huis te zoeken, maar anders had ik graag via/ bij May een volledige mindfulness cursus gevolgd.
Masja, 41 jaar.

Incompany workshop mindfulness
Interessant, leerzaam, boeiend. Zeker een tool waar ik iets mee kan. Ik had reeds en app gedownload met mindfulness oefeningen, die ik dagelijks probeer te doen. Door de workshop heb ik meer achtergrondkennis vergaard over het doel van deze oefeningen.
Jolanda, 45 jaar.

Zeer boeiend en inspirerend. Duidelijke voorbeelden over de toepasbaarheid. Prettige persoonlijkheid, zonder oordelen, biedt veiligheid. Een combinatie van duidelijke informatie en oefeningen. Goed georganiseerd.
Sylvia, 48 jaar.

Een complete workshop in theorie en praktijk om te ervaren wat mindfulness is!
Petra, 41 jaar.