Ervaringen deelnemers mindfulnesstraining

Heel prettig en leerzaam. May is erg deskundig en speelt goed in op de behoeften van de groep. Ik heb de training dan ook met een heel goed gevoel afgesloten. Dit heeft me veel gebracht zowel privé als op werkgebied. Al met al alleen maar lof!
Noortje 36 jaar.

Enthousiaste, integere, betrokken en flexibele trainer. Ik heb veel geleerd van deze training en kan het geleerde dagelijks toepassen.
Thea, 56 jaar.

Ik heb deze training als zeer positief ervaren. Het voelde veilig en vertrouwd, waardoor ik me open durfde te stellen om nieuwe technieken te leren. Je was als trainer duidelijk, rustig en respectvol. Ik gebruik de aangeleerde technieken nog dagelijks, ze bieden een stabiele houvast. 
Yvette, 31 jaar.

Training is prima verlopen en zeer zinvol gebleken bij het verder afsluiten van mijn Burn-out periode.
Marcel, 48 jaar.

Zeer tevreden. Zeer zinvol en helder.
Ruud 50 jaar.

Boven verwachting interessant en goed. Van te voren wist ik niet precies wat te verwachten. Ik zag ook een beetje op tegen de 2.5 uur. Maar het was heerlijk en de tijd vloog voorbij. Hoop dat ik de training goed en blijvend kan implementeren in mijn dagelijkse leven.
Monique, 61 jaar.

Zeer positief, soms echter saai, m.n. de lange meditaties, hier houd ik niet zo van, kan echter wel begrijpen dat dit er bij hoort. 
Huub Timmermans, 62 jaar.

Deze individuele training was voor mij zeer waardevol. Ik heb geleerd om meer in dit moment te zijn met mijn gedachten, mijn lichaam en mijn gevoel. Alle informatie en de bijbehorende oefeningen waren één grote bewustwording, helemaal op mij toegespitst!
M.

Zeer effectieve praktische training, gegeven met empathie, respect, professionaliteit, veiligheid, laagdrempeligheid, oordeelloos op een fijne locatie. Ik ben dankbaar deze training te hebben mogen volgen.
Miranda, 51 jaar.

Alleen maar positieve op- en aanmerkingen. Kan het iedereen aanbevelen die een anker in het leven zoekt wat je altijd en overal bij je hebt. Mijn burn-outklachten namen na 8 weken training al beduidend af. Had ik dit maar eerder gedaan, zeer waardevolle bijdrage geleverd aan mijn welbevinden en herstel. Veel gereedschappen gekregen om te gebruiken voor het verdere herstel. Al met al dus zeer positief, fijne, vriendelijke, rustige en professionele trainer. Na de training was ik altijd een ander vrolijker mens. 
Anonieme officemanager.

Ik was de eerste trainingsavond wat bang voor het onbekende. Dat was niet nodig. De trainster May en de groep waren meteen zeer hartelijk. Ik heb de training en de groep als zeer prettig ervaren, er was respect en openheid ten opzichte van elkaar. Ook is het erg fijn om je ervaringen te kunnen delen en te merken dat je niet de enige bent. Fijn dat stukje herkenning!
Jeffrey, 38 jaar.

Zeker de moeite waard, een kadootje voor mezelf. Ik heb de training als erg prettig ervaren. Er was een goede sfeer in de groep. Ik heb veel mooie en goede oefeningen en handvaten gekregen om meer in het hier en nu in het leven te staan en om te kunnen gaan met stress en negatieve gedachten. En dit onder leiding van May, een zeer deskundige en gedreven cursusleidster.
Kim Vermeulen, 39 jaar, persoonlijk begeleidster.

Ik heb de training als zeer positief ervaren. Het is heel intensief. Ik heb nu meer controle over mijn gedachten. Ik pieker minder en laat me niet meer zo ver meegaan met negatieve gebeurtenissen. Ik ben zeer tevreden over May Vullings. Zij is zeer professioneel en geweldig om als docent te hebben. Al met al ben ik zeer positief!
Patrick Janssen, 38 jaar Chef AGF versmarkt.

Als en cadeau/ invesering voor mezelf en een steun in de rug in een zeer turbulente tijd! Het was een heerlijke cursus met zeer mooie inspirerende mensen. Jammer dat ik ze vanaf nu niet meer zie. Ik had sommigen best vaker terug willen zien! Ook tijdens de stiltedag heb ik in stilte een bijzonder contact gekregen met een dame. Bijzondere ervaringen! Een mooie training geleidt door een zeer kundige, respectvolle en warme cursusleidster.
Yvonne, 38 jaar.

Ik voel me een rijker mens na deze training. Ik heb de training ervaren als zeer prettig, rustig, respectvol en waardevol.
Nellie, 68 jaar.

Doordat de wereld op zijn kop stond door het overlijden van mijn vrouw, stond ik open voor verandering. De theorie was voor mij soms lastiger. Ik heb duidelijk geleerd dat mijn zintuigen onderontwikkeld zijn. Daar wordt nu met meer aandacht aan gewerkt. Ik heb de training als zeer waardevol ervaren.
Jan, 61 jaar.


May is erg ervaren in de materie. Professioneel, betrokken, zeer leerzaam.
Katja.

Zeker heel zinvol. Voldoende informatie om mee verder te gaan. Vond het wel prijzig.
Ine, 53 jaar.

De kundigheid en de persoonlijke touch van de trainer maakt deze training extra waardevol. Prettige samenwerking. Intense momenten ervaren. Deze handreiking maakt dat ik op persoonlijk vlak verder kan met mijn leven. Waardevol.
Lien.

Met een nieuwsgierig houding aan de training begonnen en de verwachting dat het mij wat op zou kunnen brengen. De thuisoefeningen als zeer zinvol ervaren. Leren door het te doen/ervaren! Tevens heel nuttig dat we meerdere oefeningen eerst op de cursus gedaan hadden, voor er thuis mee aan de slag te gaan. De oefeningen vaak doen, ook al heb je er niet altijd evenveel zin in, is wel zeer nuttig. Mooi om te merken dat 'anders naar dingen kijken, meer bewust zijn', veel effect kan hebben. Zeer fijne trainer: respectvol, rustig aanwezig, kundig.
Marieke van Gilst, 38 jaar.


Ik ben er blanco ingegaan en het een en ander op me af laten komen. Het effect en inzicht in de mindfulness was voor mij pas na enkele lessen en oefeningen thuis merkbaar. Ik ben rustiger geworden in mezelf en veel bewuster geworden van het feit hoe belangrijk het is om in het hier en nu te blijven. Dit kan al door kleine simpele oefeningen gedurende de dag.
André, 49 jaar.
 

Zinvolle training, waardoor ik beter in mijn vel zit en meer energie heb om leuke dingen aan te pakken, waardoor de energie opbouwt. Tevens is het voor mij een dagelijks terugkomend iets om niet meteen te reageren op gevoelens. Voor mijn zoon is dit heel belangrijk, hij kan hier moeilijk mee omgaan (autisme). Ik merk in de praktijk dat dit het leven een stuk gemakkelijker maakt, waardoor er positieve energie vrijkomt.
Dorien.
 

Ik kan mindfulness aan iedereen aanbevelen. Ik heb veel baat gehad bij de mindfulnesstraining. Ik leef meer in het heden en kan nu ook beter relativeren, ontspannen en met stressvolle situaties omgaan.
Johan Bosch.


De training heeft me op een ontspannen manier de weg naar mezelf teruggewezen. Ik ben er sterker en milder uitgekomen.
Pauline, 46 jaar.


Positief! Ik heb geleerd om het negatieve los te laten.
Tiny, 60 jaar.


Voor mij was het een eyeopener om te ervaren, hoe stil te staan bij een negatieve ervaring of gevoel, helpt om hier beter mee om te gaan. Ik heb gemerkt dat er tegen vechten het gevoel erger maakt en dat ik me veel beter voel, als ik er bewust even bij stil sta.
Angelique.

 

De eerste les was voor mij zeer moeizaam. Door de lessen heen word je geconfronteerd met jezelf. Je leert voor jezelf te zorgen door rustmomenten voor jezelf te nemen. Tijd voor jezelf!  Anders omgaan met gedachten heeft meer positiviteit in mijn leven gebracht, waardoor mijn gedachten niet meer heel mijn leven bepalen. Ik heb meer rust in mijn hoofd.
Claudia de Wijs, 42 jaar.
 

Ondanks 'reserves en weerstand' toch bewust geworden van mijn eigen kunnen en dat gaan gebruiken in de toekomst.
Susan 61 jaar.


Deze training is zeer volledig, kwalitatief goed en wordt gegeven door een trainster die weet waar ze het over heeft. Ik merk dat ik het niet alleen toepas in mijn eigen leven, maar ook sommige oefeningen met patiënten in de huisartsenpraktijk doe.
Eva, 27 jaar. POH - GGZ/ psycholoog.


Het is een training waarin je niet bezig bent met het 'wegwerken' van problemen, maar juist met het accepteren hiervan. Daardoor leer je hier bewuster mee omgaan en handel je minder op de automatische piloot. Je neemt meer afstand, waardoor 'iets' wat een berg leek, een heuvel blijkt te zijn, waar je gewoon over heen kunt wandelen.
Gonnie 57 jaar.


Kernwoorden van de training; respectvol, bekwaam, balans, rustig, van toegevoegde waarde in mijn leven.
Hans


Een zeer waardevolle aanvulling in mijn leven. Ik ben me meer bewust geworden van mezelf en heb leren omgaan met stressituaties, waardoor ik minder spanningsklachten begin te krijgen. 
Irene 54 jaar.


Ik ben blij deze training gevolgd te hebben. Ook de manier waarop deze training door May wordt gegeven spreekt mij zeer aan; rustig, kalm, niet hoogdravend en met veel aandacht. Mooie ervaring. Jammer dat de training voorbij is. Heel bruikbaar; iedere dag!
Marie-Louise, 53 jaar.


Ik heb de training als waardevol, verhelderend en inspirerend ervaren. Een aanrader voor iedereen! 
An 37 jaar.


Zeer zinvol, basaal, weldadig en professioneel. Goed te integreren in je dagelijks leven.
Sandra


Ik heb geleerd om anders met moeilijke situaties om te gaan. En ook om mindful voor mezelf te zijn.
An  68 jaar.


'De mindfulnesstraining heeft  een enorme verandering in mijn leven gebracht en nog steeds ben ik er dagelijks mee bezig. Door mindfulness kan ik beter omgaan met mijn pijn. Het heeft mij geleerd mijn gedachten/gevoelens los te laten en te accepteren'. 
Christa.