Ervaringen deelnemers ACT-training

ACT training individueel.
Ik heb de training als zeer prettig ervaren. Ik had de mindfulnesstraining al gedaan en dit was een hele mooie aanvulling. Ik kijk op een andere aangename manier naar het en mijn leven.
Katja.

ACT training individueel
Ik vond het een ontzettend fijne en leerzame ervaring. Ik heb er ontzettend veel aan gehad. Professioneel, vertrouwen, heel snel reactie, fijn.
Malou.

ACT training groep
Ik vond het een zeer waardevolle training. De training heeft mij enorm geholpen om negatieve gevoelens te accepteren en er niet meer voor weg te lopen; daarnaast hoef ik mijn gedachten niet meer te veranderen, maar kan ik er wel meer afstand van nemen. Door dit beiden voel ik een grotere acceptatie van mezelf.
Pien, 52 jaar.

ACT training groep
Zeer waardevol. Opzet van de training was heel goed. Zeer prettige en kundige begeleiding. De training houd je een spiegel voor en geeft leidraad en houvast voor keuzes in het leven en hoe je met zakelijke en persoonlijke zaken kunt omgaan.
Wiel, 62 jaar.

ACT training groep
Deze training heeft mij enorm veel ruimte gegeven. Ik kan nu mijn gedachten loslaten en heb het gevoel dat er daardoor meer lucht ontstaat voor de dingen die ik echt belangrijk vind.
Eva, 28 jaar.

ACT training groep
De training heeft mij geleerd dat ik anders met mijn gedachten, mijn angst kan en wil omgaan. Ook heeft het me meer bewust gemaakt van mijn waarden, waardoor het staken van het gevecht zinvol wordt. Zeer waardevolle training, gegeven door een enthousiaste en erg bekwame trainster! Hierdoor ben ik er zeker van geworden dat ik in de (nabije) toekomst de opleiding tot trainer ga doen!
Anouk 30 jaar.

ACT training individueel
Ik heb de training als zeer zinvol en waardevol ervaren. Bewustwording en acceptatie van eigen gedachtes en gevoelens speelt een belangrijke rol in de training. Ik heb meer grip gekregen op mijn eigen leven, door middel van de praktische handvaten die de training geeft. Daarnaast heb ik mijn eigen waardes leren kennen, die helpen mijn eigen richting te bepalen in mijn leven. 
Anke 29 jaar