Ervaringen counselling

Ik heb het begeleidingstraject als zeer prettig ervaren. Voor mijn gevoel heeft het mij een handleiding van mezelf opgeleverd en weet ik nu hoe ikzelf het beste met bepaalde situaties kan omgaan. Dit geeft me meer rust en een beter gevoel. Ik voelde me altijd op mijn gemak tijdens de consulten en had het gevoel dat ik mezelf kon zijn. Als ik in de toekomst opnieuw ergens tegenaan loop, zou ik zeker opnieuw contact opnemen.
Student geneeskunde, 22 jaar.

 

Ik ben blij dat ik dit gedaan heb want het heeft me veel inzicht gegeven en sturing hoe om te gaan met bepaalde zaken. Heb het traject ervaren als prettig, enorme rust, duidelijk en ik kon mijzelf zijn. 
Marloes Janssen 37 jaar, docent.


Ik heb mij veilig gevoeld. Hierdoor is er vertrouwen om samen te werken. May is professioneel. Ze heeft veel tijd en liefde gestoken in haar praktijk. Dit voel en zie je als je er bent. Tevens is May een fijne en warme persoon die zich goed in kan leven in de materie.
An
 

Geweldig, pittig, verhelderend en met resultaat. 
Marleen.
 

Het traject heeft me inzicht gegeven in de dingen die mij veel negatieve energie kosten en hoe ik daar anders mee om kan gaan. May is een warme, doortastende begeleider en zorgt ervoor dat je veilig voelt om je verhaal te doen. De begeleiding van May heeft er voor gezorgd dat ik stukken beter in mijn vel zit en dat ik keuzes maak die beter bij mij passen.
Ellen, 35 jaar.

 

Zeer tevreden en blij met de goede begeleiding. Ik heb het traject zeer prettig ervaren, De begeleidster is een zeer prettig persoon om mee te werken en er is geen twijfel over mogelijk dat het mij geholpen heeft.
Arjan, 23 jaar.
 

Ik heb het traject als heel prettig ervaren. May luistert goed en geeft deskundig advies. Wat ik zelf als zeer prettig ervaren heb is, dat ze zich inleeft in mijn situatie en zichzelf hierbij ook kwetsbaar durft op te stellen en eigen ervaringen vertelt. Dat schept wat mij betreft wel een extra band. Ik heb het traject met een zeer goed gevoel afgesloten en genoeg handvatten meegekregen om weer helemaal happy verder te kunnen.
Marian
 

Het was soms erg confronterend en emotioneel maar heeft een aantal zaken die niet constructief voor mij waren aan het licht gebracht. Ook heeft het meer duidelijkheid gegeven waarom ik in een burn-out / depressie terecht ben gekomen. Bij May kon ik over alles open en eerlijk praten hetgeen ik als erg prettig ervaren heb.
Margriet
 

Heel fijn!!! ik werd gehoord ik werd begrepen en heel goed geholpen, ik ben super tevreden en ben er goed en sterk uitgekomen, het was voor mij voor het eerst een traject in te gaan, maar May heeft mij super begeleid, lieve warme vrouw ik zou het iedereen aanraden. ik ben haar meer dan dankbaar. nogmaals DANKJEWEL.
Linda 34 jaar.
 

May is een zeer deskundige en prettige persoon die met je meeloopt in dit traject. Ik heb dit traject als zeer positief en zinvol ervaren. May was zeer helder over haar manier van werken en is met mij meegelopen op mijn weg die ik wilde bewandelen. Ik heb er veel baat bij gehad en heb handvaten gekregen om beter om te gaan met lastige situaties waar ik regelmatig tegenaan liep.
Jeffrey, 39 jaar.


Zeer prettig contact, respectvol, empathisch. De aanpak is heel adequaat en to the point. Ik zou May zeker aanbevelen bij vrienden of kennisen.
Vrouw  
 

Erg prettig en hoog nodig. Dit traject heeft me naar een nieuwe manier van leven gebracht. Een kleine verandering in mijn leven vorig jaar met grote impact zoals een jaar later bleek. Ik kwam steeds meer in een neerwaartse spiraal, het leek wel een moeras. Je krabbelt om eruit te komen, maar je zakt steeds verder weg. Later kreeg ik steeds meer houvast en terugval was heel dichtbij. Door dit traject en ook door de juiste mensen om me heen, terug kunnen komen op het juiste pad en weer tot mezelf kunnen komen. Geen leuke tijd en toch een bijzonder ervaring. Richting mijn begeleidster May alleen maar dankbaarheid, heel erg prettig om bij haar te komen, ze denkt graag met je mee en neemt de tijd voor je.
Roy Houwers 27 jaar, dekdekker.
 

Ik heb het traject als heel prettig en zinvol ervaren en het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb er meer uitgehaald dan ik had durven hopen.
Petra van der Elst, 45 jaar.


Ik vond het zeer behulpzaam. May is meelevend en rustig en legt alles goed uit.
Jacquie, 51 jaar.


Ik heb het begeleidingstraject als zeer prettig en leerzaam ervaren.
Jacqueline 48 jaar, verzorgende IG.
 

Ik was aan het begin licht sceptisch, maar merkte al snel dat het me hielp om mijn probleem inzichtelijk te krijgen. Sterker nog: ik kreeg inzicht in mezelf, dat ik zelf de veroorzaker was van negatieve gedachten en gevoelens. Stapje voor stapje heb ik geleerd hoe ik daar beter mee om kon leren gaan. May bood daarbij een hele veilige en prettige setting. Ik vond dit traject heel waardevol, ik ga er ook in de toekomst nog de vruchten van plukken.
Linda, 33 jaar.


De begeleiding/coaching heb ik als zeer zinvol ervaren. We gingen aan de slag met de oorzaak van mijn probleem: mijn eigen strenge regels en mijn perfectie hierin. Middels zeer diverse opdrachten tijdens de sessies en thuis, heb ik aan dit probleem gewerkt. Hierdoor zit ik beter in mijn vel, leef ik naar mijn eigen waarden, kan ik beter prioriteiten stellen en kan ik beter grenzen aangeven. Ik trek niet meer alle verantwoordelijkheden in het team naar mij toe. In onverwachtse situaties raak ik hierdoor niet meer van slag en kan ik sneller de draad weer oppakken. Ondanks de vele veranderingen op mijn werk, gaat het goed met mij en kan ik mezelf zijn!
Suzanne


'Ik heb het counseltraject ervaren als een herstellingsproces naar mezelf toe en naar mijn werk. Ondanks dat het vaak vermoeiend en emotioneel was, heb ik het als zeer boeiend ervaren. Elke keer terugkeren naar jezelf, jezelf beter leren kennen. Een andere kijk gevend op mensen om me heen en hun gedrag. Het geeft een verrijking in mijn leven, meer eigenwaarde. Met May, mijn begeleider in dit traject voelde ik echt een band. Ze luistert, je kunt alles tegen haar zeggen. Dat voelde voor mij heel vertrouwd. Ik kan zeggen dat ik me sterk en trots voel'.
Anoniem 


Mijn traject heeft mij inzicht gegeven in het verband tussen denken en voelen en de regels die ik mezelf opleg(de). Ik heb geleerd meer naar mijn gevoel te luisteren en om gedachten voorbij te laten gaan zonder hierin te blijven hangen. Doordat ik eerder de stresssignalen van mijn lichaam opmerk, kan ik ervoor te kiezen niet altijd meer door te 'razen'. 
Anoniem.


'Als je om welke reden even klem zit in je persoonlijke leven, is een begeleidingstraject zeer aan te bevelen. 
Af en toe is het goed om jezelf een spiegel voor te houden. Ik heb er veel baat bij gehad, in die zin dat ik me beter in mijn vel voel'. 

Cor Boomars 54 jaar.


'De counselsessies waren vaak moeilijk, zeker omdat je van te voren niet wist wat er naar boven kwam. Maar zeker de moeite waard. Ik heb geleerd voor mezelf op te komen en mijn grenzen aan te geven, er is meer rust in mijn leven gekomen en mijn chronische hoofdpijn is sterk verminderd.'
Christa