Ervaringen counselling

Ik raad het iedereen aan. Confronterend, verrijkend, uitdagend en leerzaam.
Man 32 jaar - 26 mrt 2021.
 

Jezelf kwijt zijn, een vreemde zien als je in de spiegel kijkt, het idee hebben dat je geleefd wordt, dat je zelf geen keuzes meer kunt maken en alles doet omdat het zo hoort of moet, dat voelt niet goed. May heeft me geholpen mezelf weer terug te vinden en te luisteren naar mijn eigen ik en mijn eigen gevoel. Maar vooral ook weer om gevoelens toe te staan, te ervaren en voelen, wat voor gevoel het ook is. Leven in het hier en nu en weer mezelf zijn. Want wie je ook bent, je bent goed genoeg!
Lea, 49 jaar - 20 dec 2020.
 

Als een reis naar mijn innerlijke gevoelens.
Nicole, 53 jaar - 15 okt 2020.
 

Prettig, het was zeer fijn om samen dit traject te mogen doorlopen. Ik heb mij veilig gevoeld en het heeft mij er toe gebracht dat ik beter kan omgaan met emoties en gevoelens. Ik mag er zelf weer zijn zowel met verdriet als met blij zijn.
Ellis 23 sept 2020.
 

Ik heb het begeleidingstraject als zeer prettig ervaren. Voor mijn gevoel heeft het mij een handleiding van mezelf opgeleverd en weet ik nu hoe ikzelf het beste met bepaalde situaties kan omgaan. Dit geeft me meer rust en een beter gevoel. Ik voelde me altijd op mijn gemak tijdens de consulten en had het gevoel dat ik mezelf kon zijn. Als ik in de toekomst opnieuw ergens tegenaan loop, zou ik zeker opnieuw contact opnemen.
Student geneeskunde, 22 jaar - 19 jul 2020.

 

Ik ben blij dat ik dit gedaan heb want het heeft me veel inzicht gegeven en sturing hoe om te gaan met bepaalde zaken. Heb het traject ervaren als prettig, enorme rust, duidelijk en ik kon mijzelf zijn. 
Marloes Janssen 37 jaar, docent - 14 jul 2020.


Geweldig, pittig, verhelderend en met resultaat. 
Marleen - 25 jun 2020.


Ik heb mij veilig gevoeld. Hierdoor is er vertrouwen om samen te werken. May is professioneel. Ze heeft veel tijd en liefde gestoken in haar praktijk. Dit voel en zie je als je er bent. Tevens is May een fijne en warme persoon die zich goed in kan leven.
An - 10 juni 2020.
 

Het traject heeft me inzicht gegeven in de dingen die mij veel negatieve energie kosten en hoe ik daar anders mee om kan gaan. May is een warme, doortastende begeleider en zorgt ervoor dat je veilig voelt om je verhaal te doen. De begeleiding van May heeft er voor gezorgd dat ik stukken beter in mijn vel zit en dat ik keuzes maak die beter bij mij passen.
Ellen, 35 jaar - 28 apr 2020.
 

Lieve betrokken begeleidster. Zinvol, direct to-the-point, emotioneel.
Therese 61 jaar, 17 mrt 2020.



Geen opmerkingen, alleen maar lof voor de wijze waarop May de begeleiding vorm geeft. Ze geeft op een zeer prettige manier sturing en weet de vinger op het juiste moment op de 'zere' plek te leggen, zonder dat het voelt als zodanig. Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom, gehoord en volledig vrij om mijn verhaal te kunnen doen. Je doorloopt het traject echt samen en je wordt op een zeer prettige en zorgzame manier begeleid. Het traject heeft me geleerd het leven en alles wat daarbij komt kijken beter in perspectief te kunnen plaatsen. Ik heb geleerd om mijn persoonlijke eigenschappen te omarmen en de (negatieve) gedachten hierover los van mezelf te zien en bewust los te laten. Vanuit de grond van het hart: bedankt!
Vrouw -  1 mrt 2020.

 

Ze heeft me mijn leven terug gegeven. Heel vertrouwd en ze had alle tijd en rust voor me, geweldig!
Marie-Jose Killaars 57 jaar - 20 nov 2019.
 

Emotioneel, confronterend en mooi. Ik heb het (zeker als ik er nu op terug kijk) als een cadeautje ervaren omdat ik het gevoel heb dat er echt 'iets' anders is, waardoor ik veel meer bij mezelf blijf en in mijn kracht sta.
Anouk - 18 nov 2019.
 

Zeer tevreden en blij met de goede begeleiding. Ik heb het traject zeer prettig ervaren, De begeleidster is een zeer prettig persoon om mee te werken en er is geen twijfel over mogelijk dat het mij geholpen heeft.
Arjan, 23 jaar - 11 nov 2019.
 

Ik heb het traject als heel prettig ervaren. May luistert goed en geeft deskundig advies. Wat ik zelf als zeer prettig ervaren heb is, dat ze zich inleeft in mijn situatie en zichzelf hierbij ook kwetsbaar durft op te stellen en eigen ervaringen vertelt. Dat schept wat mij betreft wel een extra band. Ik heb het traject met een zeer goed gevoel afgesloten en genoeg handvatten meegekregen om weer helemaal happy verder te kunnen.
Marian - 24 okt 2019.

Ik ben er heel goed mee geholpen, niets moet, alles is vrijwillig. Het was wel moeilijk, maar je moet er voor gaan. Ik ben dankbaar voor deze goede hulp.
Pieter - 4 okt 2019.
 

Het was soms erg confronterend en emotioneel maar heeft een aantal zaken die niet constructief voor mij waren aan het licht gebracht. Ook heeft het meer duidelijkheid gegeven waarom ik in een burn-out / depressie terecht ben gekomen. Bij May kon ik over alles open en eerlijk praten hetgeen ik als erg prettig ervaren heb.
Margriet - 14 mrt 2019.
 

Heel fijn!!! ik werd gehoord ik werd begrepen en heel goed geholpen, ik ben super tevreden en ben er goed en sterk uitgekomen, het was voor mij voor het eerst een traject in te gaan, maar May heeft mij super begeleid, lieve warme vrouw ik zou het iedereen aanraden. ik ben haar meer dan dankbaar. nogmaals DANKJEWEL.
Linda 34 jaar - 13 mrt 2019.
 

Het was erg fijn en toen we erop terug keken zag ik dat we veel hebben bereikt en aan veel dingen hebben gewerkt.
Mara, 30 jaar-  3 febr 2019.


Het heeft mijn ogen geopend voor bepaalde dingen in mijn leven. Goede handvaten gekregen die ik kan gebruiken en aan anderen kan doorgeven. Ik vond het een hele confronterende, open, goede begeleiding. Met deze begeleiding kan ik weer vooruit.
M-J 51 jaar - 15 jan 2019.
 

Heel fijn en prettig. Zo waardevol en paste helemaal bij mij wat ik niet verwacht had.
Ans - 13 dec 2018.
 

May is een zeer deskundige en prettige persoon die met je meeloopt in dit traject. Ik heb dit traject als zeer positief en zinvol ervaren. May was zeer helder over haar manier van werken en is met mij meegelopen op mijn weg die ik wilde bewandelen. Ik heb er veel baat bij gehad en heb handvaten gekregen om beter om te gaan met lastige situaties waar ik regelmatig tegenaan liep.
Jeffrey, 39 jaar - 6 dec 2018.


Zeer prettig contact, respectvol, empathisch. De aanpak is heel adequaat en to the point. Ik zou May zeker aanbevelen bij vrienden of kennisen.
Vrouw  - 25 okt 2018.
 

Geweldig, fascinerend, heilzaam. Behalve dat ik het traject als zeer nuttig heb ervaren heb ik ook mogen meemaken dat het onderbewuste op zeer bijzondere wijze ontsloten kan worden. Deze ontsluiting geeft inzicht in mijzelf en is behalve een openbaring een opluchting.
Ton 55 jaar - 26 sept 2018.
 

Erg prettig en hoog nodig. Dit traject heeft me naar een nieuwe manier van leven gebracht. Een kleine verandering in mijn leven vorig jaar met grote impact zoals een jaar later bleek. Ik kwam steeds meer in een neerwaartse spiraal, het leek wel een moeras. Je krabbelt om eruit te komen, maar je zakt steeds verder weg. Later kreeg ik steeds meer houvast en terugval was heel dichtbij. Door dit traject en ook door de juiste mensen om me heen, terug kunnen komen op het juiste pad en weer tot mezelf kunnen komen. Geen leuke tijd en toch een bijzonder ervaring. Richting mijn begeleidster May alleen maar dankbaarheid, heel erg prettig om bij haar te komen, ze denkt graag met je mee en neemt de tijd voor je.
Roy Houwers 27 jaar, dekdekker - 12 aug 2018.
 

Ik heb het traject als heel prettig en zinvol ervaren en het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb er meer uitgehaald dan ik had durven hopen.
Petra van der Elst, 45 jaar - 15 mrt 2018.
 

Zeer leerzaam en het heeft mij rust gegeven.
Twan 59 jaar - 23 nov 2017.
 

May heeft op een zeer respectvolle en professionele manier mij dichter bij mijn gevoel gebracht. Hier ben ik haar zeer dankbaar voor.
Kris - 28 sept 2017.
 

Ik heb de gesprekken met May altijd als heel prettig ervaren. Ze luisterde heel goed en heeft me handvatten gegeven waardoor ik alles beter in perspectief kan plaatsen. En dat zorgt voor meer rust in mijn hoofd.
Marlies 52 jaar - 19 sept 2017.


Open sfeer. Zeer prettige persoonlijkheid.
Anita - 2 apr 2017.
 

Ik vond het zeer behulpzaam. May is meelevend en rustig en legt alles goed uit.
Jacquie 51 jaar - 19 jan 2017.


Ik heb het als zeer prettig ervaren. Ik had de mindfullness al gedaan, maar dit was een hele mooie aanvulling. Ik kijk op een andere aangenamere manier naar het en mijn leven.
Vrouw -  7 sept 2016.


Ik heb het begeleidingstraject als zeer prettig en leerzaam ervaren.
Jacqueline 48 jaar, verzorgende IG - 18 mei 2016.
 

Ik was aan het begin licht sceptisch, maar merkte al snel dat het me hielp om mijn probleem inzichtelijk te krijgen. Sterker nog: ik kreeg inzicht in mezelf, dat ik zelf de veroorzaker was van negatieve gedachten en gevoelens. Stapje voor stapje heb ik geleerd hoe ik daar beter mee om kon leren gaan. May bood daarbij een hele veilige en prettige setting. Ik vond dit traject heel waardevol, ik ga er ook in de toekomst nog de vruchten van plukken.
Linda, 33 jaar - 4 jan 2016.


De begeleiding/coaching heb ik als zeer zinvol ervaren. We gingen aan de slag met de oorzaak van mijn probleem: mijn eigen strenge regels en mijn perfectie hierin. Middels zeer diverse opdrachten tijdens de sessies en thuis, heb ik aan dit probleem gewerkt. Hierdoor zit ik beter in mijn vel, leef ik naar mijn eigen waarden, kan ik beter prioriteiten stellen en kan ik beter grenzen aangeven. Ik trek niet meer alle verantwoordelijkheden in het team naar mij toe. In onverwachtse situaties raak ik hierdoor niet meer van slag en kan ik sneller de draad weer oppakken. Ondanks de vele veranderingen op mijn werk, gaat het goed met mij en kan ik mezelf zijn!
Suzanne - 12 mrt 2015.


'Ik heb het counseltraject ervaren als een herstellingsproces naar mezelf toe en naar mijn werk. Ondanks dat het vaak vermoeiend en emotioneel was, heb ik het als zeer boeiend ervaren. Elke keer terugkeren naar jezelf, jezelf beter leren kennen. Een andere kijk gevend op mensen om me heen en hun gedrag. Het geeft een verrijking in mijn leven, meer eigenwaarde. Met May, mijn begeleider in dit traject voelde ik echt een band. Ze luistert, je kunt alles tegen haar zeggen. Dat voelde voor mij heel vertrouwd. Ik kan zeggen dat ik me sterk en trots voel'.
Anoniem  16 jan 2015.


Mijn traject heeft mij inzicht gegeven in het verband tussen denken en voelen en de regels die ik mezelf opleg(de). Ik heb geleerd meer naar mijn gevoel te luisteren en om gedachten voorbij te laten gaan zonder hierin te blijven hangen. Doordat ik eerder de stresssignalen van mijn lichaam opmerk, kan ik ervoor te kiezen niet altijd meer door te 'razen'. 
Anoniem - 14 nov 2014.

'Als je om welke reden even klem zit in je persoonlijke leven, is een begeleidingstraject zeer aan te bevelen. 
Af en toe is het goed om jezelf een spiegel voor te houden. Ik heb er veel baat bij gehad, in die zin dat ik me beter in mijn vel voel'. 

Cor Boomars 54 jaar - 11 juni 2014.


'De counselsessies waren vaak moeilijk, zeker omdat je van te voren niet wist wat er naar boven kwam. Maar zeker de moeite waard. Ik heb geleerd voor mezelf op te komen en mijn grenzen aan te geven, er is meer rust in mijn leven gekomen en mijn chronische hoofdpijn is sterk verminderd.'
Christa - 15 mei 2014.