Ervaringen

Mindfulnesstraining groep.
Heel prettig en leerzaam. May is erg deskundig en speelt goed in op de behoeften van de groep. Ik heb de training dan ook met een heel goed gevoel afgesloten. Dit heeft me veel gebracht zowel privé als op werkgebied. Al met al alleen maar lof!
 
Noortje 36 jaar - 3 december 2021.

Individueel begeleidingstraject.
May heeft echt mijn ogen geopend en me laten zien dat ik alle tools bezit om mijn leven weer in goede banen te leiden en te genieten!Heel warm en welkom!
Bianca - 5 okt 2021.

Individueel begeleidingstraject.
Het was een mooie ervaring. Ik heb er weer veel van geleerd en zou het iedereen aanraden, ik noem het ook wel een APK-tje op je eigen leven. 
Sandy Smeets - 8 aug 2021.

Individueel begeleidingstraject.
Jezelf kwijt zijn, een vreemde zien als je in de spiegel kijkt, het idee hebben dat je geleefd wordt, dat je zelf geen keuzes meer kunt maken en alles doet omdat het zo hoort of moet, dat voelt niet goed. May heeft me geholpen mezelf weer terug te vinden en te luisteren naar mijn eigen ik en mijn eigen gevoel. Maar vooral ook weer om gevoelens toe te staan, te ervaren en voelen, wat voor gevoel het ook is. Leven in het hier en nu en weer mezelf zijn. Want wie je ook bent, je bent goed genoeg!
Lea, 46 jaar.

Individueel begeleidingstraject.
Ik heb het begeleidingstraject als zeer prettig ervaren. Voor mijn gevoel heeft het mij een handleiding van mezelf opgeleverd en weet ik nu hoe ikzelf het beste met bepaalde situaties kan omgaan. Dit geeft me meer rust en een beter gevoel. Ik voelde me altijd op mijn gemak tijdens de consulten en had het gevoel dat ik mezelf kon zijn. Als ik in de toekomst opnieuw ergens tegenaan loop, zou ik zeker opnieuw contact opnemen.
Student geneeskunde, 22 jaar.

Individueel begeleidingstraject
Ik ben blij dat ik dit gedaan heb want het heeft me veel inzicht gegeven en sturing hoe om te gaan met bepaalde zaken. Heb het traject ervaren als prettig, enorme rust, duidelijk en ik kon mijzelf zijn. 
Marloes Janssen 37 jaar, docent.

Mindfulnesstraining groep.
Enthousiaste, integere, betrokken en flexibele trainer. Ik heb veel geleerd van deze training en kan het geleerde dagelijks toepassen.
Thea, 56 jaar.

Individueel begeleidingstraject.
Het traject heeft me inzicht gegeven in de dingen die mij veel negatieve energie kosten en hoe ik daar anders mee om kan gaan. May is een warme, doortastende begeleider en zorgt ervoor dat je veilig voelt om je verhaal te doen. De begeleiding van May heeft er voor gezorgd dat ik stukken beter in mijn vel zit en dat ik keuzes maak die beter bij mij passen.
Ellen, 35 jaar.

Individueel begeleidingstraject.
Alleen maar lof voor de wijze waarop May de begeleiding vorm geeft. Ze geeft op een zeer prettige manier sturing en weet de vinger op het juiste moment op de 'zere' plek te leggen, zonder dat het voelt als zodanig. Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom, gehoord en volledig vrij om mijn verhaal te kunnen doen. Je doorloopt het traject echt samen en je wordt op een zeer prettige en zorgzame manier begeleid. Het traject heeft me geleerd het leven en alles wat daarbij komt kijken beter in perspectief te kunnen plaatsen. Ik heb geleerd om mijn persoonlijke eigenschappen te omarmen en de (negatieve) gedachten hierover los van mezelf te zien en bewust los te laten. Vanuit de grond van mijn hart: bedankt!

Individueel begeleidingstraject.
Zeer tevreden en blij met de goede begeleiding. Ik heb het traject zeer prettig ervaren, De begeleidster is een zeer prettig persoon om mee te werken en er is geen twijfel over mogelijk dat het mij geholpen heeft. Arjan, 23 jaar.

Mindfulnesstraining.
Ik heb deze training als zeer positief ervaren. Het voelde veilig en vertrouwd, waardoor ik me open durfde te stellen om nieuwe technieken te leren. Je was als trainer duidelijk, rustig en respectvol. Ik gebruik de aangeleerde technieken nog dagelijks, ze bieden een stabiele houvast. 
Yvette, 31 jaar.

Mindfulnesstraining.
Training is prima verlopen en zeer zinvol gebleken bij het verder afsluiten van mijn Burn-out periode.
Marcel, 48 jaar.

Mindfulnesstraining.
Zeer tevreden. Zeer zinvol en helder.

Ruud 50 jaar.

Mindfulnesstraining.
Boven verwachting interessant en goed. Van te voren wist ik niet precies wat te verwachten. Ik zag ook een beetje op tegen de 2.5 uur. Maar het was heerlijk en de tijd vloog voorbij. Hoop dat ik de training goed en blijvend kan implementeren in mijn dagelijkse leven.

Monique, 61 jaar.

Mindfulnesstraining.
Zeer positief, soms echter saai, m.n. de lange meditaties, hier houd ik niet zo van, kan echter wel begrijpen dat dit er bij hoort. 
Huub Timmermans, 62 jaar.

Begeleidingstraject counselling.
Het was soms erg confronterend en emotioneel maar heeft een aantal zaken die niet constructief voor mij waren aan het licht gebracht. Ook heeft het meer duidelijkheid gegeven waarom ik in een burn-out / depressie terecht ben gekomen. Bij May kon ik over alles open en eerlijk praten hetgeen ik als erg prettig ervaren heb.
Margriet

Begeleidingstraject counselling. 
Heel fijn!!! Ik werd gehoord ik werd begrepen en heel goed geholpen, ik ben super tevreden en ben er goed en sterk uitgekomen, het was voor mij voor het eerst een traject in te gaan, maar May heeft mij super begeleid, lieve warme vrouw ik zou het iedereen aanraden. Ik ben haar meer dan dankbaar. nogmaals DANKJEWEL.
Linda 34 jaar.

Individuele mindfulnesstraining.
Deze individuele training was voor mij zeer waardevol. Ik heb geleerd om meer in dit moment te zijn met mijn gedachten, mijn lichaam en mijn gevoel. Alle informatie en de bijbehorende oefeningen waren één grote bewustwording, helemaal op mij toegespitst!
M.

Mindfulnesstraining.
Zeer effectieve praktische training, gegeven met empathie, respect, professionaliteit, veiligheid, laagdrempeligheid, oordeelloos op een fijne locatie. Ik ben dankbaar deze training te hebben mogen volgen.
Miranda, 51 jaar.

Begeleidingstraject counselling.
May is een zeer deskundige en prettige persoon die met je meeloopt in dit traject. Ik heb dit traject als zeer positief en zinvol ervaren. May was zeer helder over haar manier van werken en is met mij meegelopen op mijn weg die ik wilde bewandelen. Ik heb er veel baat bij gehad en heb handvaten gekregen om beter om te gaan met lastige situaties waar ik regelmatig tegenaan liep.
Jeffrey, 39 jaar.

Begeleidingstraject counselling.
Zeer prettig contact, respectvol, empathisch. De aanpak is heel adequaat en to the point. Ik zou May zeker aanbevelen bij vrienden of kennisen.
Vrouw  

Begeleidingstraject counselling.
Erg prettig en hoog nodig. Dit traject heeft me naar een nieuwe manier van leven gebracht. Een kleine verandering in mijn leven vorig jaar met grote impact zoals een jaar later bleek. Ik kwam steeds meer in een neerwaartse spiraal, het leek wel een moeras. Je krabbelt om eruit te komen, maar je zakt steeds verder weg. Later kreeg ik steeds meer houvast en terugval was heel dichtbij. Door dit traject en ook door de juiste mensen om me heen, terug kunnen komen op het juiste pad en weer tot mezelf kunnen komen. Geen leuke tijd en toch een bijzonder ervaring. Richting mijn begeleidster May alleen maar dankbaarheid, heel erg prettig om bij haar te komen, ze denkt graag met je mee en neemt de tijd voor je.
Roy Houwers 27 jaar, dekdekker.

Individuele mindfulnesstraining.
Alleen maar positieve op/aanmerkingen. Kan het iedereen aanbevelen die een anker in het leven zoekt wat je altijd en overal bij je hebt. Mijn burn-outklachten namen na 8 weken training al beduidend af. Had ik dit maar eerder gedaan, zeer waardevolle bijdrage geleverd aan mijn welbevinden en herstel. Veel gereedschappen gekregen om te gebruiken voor het verdere herstel. Al met al dus zeer positief, fijne, vriendelijke, rustige en professionele trainer. Na de training was ik altijd een ander vrolijker mens. 
Anonieme officemanager.

Mindfulnesstraining.
Ik was de eerste trainingsavond wat bang voor het onbekende. Dat was niet nodig. De trainster May en de groep waren meteen zeer hartelijk. Ik heb de training en de groep als zeer prettig ervaren, er was respect en openheid ten opzichte van elkaar. Ook is het erg fijn om je ervaringen te kunnen delen en te merken dat je niet de enige bent. Fijn dat stukje herkenning!
Jeffrey, 38 jaar.

Begeleidingstraject counselling
Ik heb het traject als heel prettig en zinvol ervaren en het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb er meer uitgehaald dan ik had durven hopen.
Petra van der Elst, 45 jaar.

Individuele mindfulnesstraining.
Ik voel me een rijker mens na deze training. Ik heb de training ervaren als zeer prettig, rustig, respectvol en waardevol.
Nellie, 68 jaar.

Mindfulnesstraining
Doordat de wereld op zijn kop stond door het overlijden van mijn vrouw, stond ik open voor verandering. De theorie was voor mij soms lastiger. Ik heb duidelijk geleerd dat mijn zintuigen onderontwikkeld zijn. Daar wordt nu met meer aandacht aan gewerkt.Ik heb de training als zeer waardevol ervaren.
Jan, 61 jaar.

Individuele mindfulnesstraining
May is erg ervaren in de materie. Professioneel, betrokken, zeer leerzaam.
Katja.

Begeleidingstraject counselling
Ik vond het zeer behulpzaam. May is meelevend en rustig en legt alles goed uit.
Jacquie, 51 jaar.

Incompany workshop mindfulness
Goed inzicht in mindfulness, ik heb het ook al direct een paar keer in de praktijk toegepast. Leuke open groep, met ruimte voor iedereen om vrijuit te spreken.
Edwin 46 jaar, ambtenaar lokale overheid.

Incompany workshop mindfulness
Ik wilde graag wat meer weten over mindfulness en hoe ik dit zou ervaren: 'meer uit mijn hoofd  en meer vanuit mijn lijf'. De workshop heeft me op een prettige manier kennis laten maken met wat mindfulness inhoudt en wat het met je kan doen. Ik wil hier zeker ook voor mezelf persoonlijk een vervolg aangeven.  Ik heb May als zeer prettig ervaren, ze straalt veel rust vertrouwen en veiligheid uit.  Gezien mijn woonplaats (Boxmeer), geef ik er de voorkeur aan om een vervolg wat dichter bij huis te zoeken, maar anders had ik graag via/ bij May een volledige mindfulness cursus gevolgd.
Masja, 41 jaar.

Incompany workshop mindfulness
Interessant, leerzaam, boeiend. Zeker een tool waar ik iets mee kan. Ik had reeds en app gedownload met mindfulness oefeningen, die ik dagelijks probeer te doen. Door de workshop heb ik meer achtergrondkennis vergaard over het doel van deze oefeningen.
Jolanda, 45 jaar.

ACT training individueel.
Ik heb de training als zeer prettig ervaren. Ik had de mindfulnesstraining al gedaan en dit was een hele mooie aanvulling. Ik kijk op een andere aangename manier naar het en mijn leven.
Katja.

ACT training individueel
Ik vond het een ontzettend fijne en leerzame ervaring. Ik heb er ontzettend veel aan gehad. Professioneel, vertrouwen, snel reactie, fijn.
Malou, student 23 jaar.

MIndfulnesstraining.
Zeker heel zinvol. Voldoende informatie om mee verder te gaan. Vond het wel prijzig.
Ine, 53 jaar.

Workshop mindfulness
Zeer boeiend en inspirerend. Duidelijke voorbeelden over de toepasbaarheid. Prettige persoonlijkheid, zonder oordelen, biedt veiligheid. Een combinatie van duidelijke informatie en oefeningen. Goed georganiseerd.
Sylvia, 48 jaar.

Workshop Mindfulness
Een complete workshop in theorie en praktijk om te ervaren wat mindfulness is!
Petra, 41 jaar.

Individuele mindfulnesstraining.
De kundigheid en de persoonlijke touch van de trainer maakt deze training extra waardevol. Prettige samenwerking. Intense momenten ervaren. Deze handreiking maakt dat ik op persoonlijk vlak verder kan met mijn leven. Waardevol.
Lien.

Mindfulnesstraining.
Met een nieuwsgierig houding aan de training begonnen en de verwachting dat het mij wat op zou kunnen brengen. De thuisoefeningen als zeer zinvol ervaren. Leren door het te doen/ervaren! Tevens heel nuttig dat we meerdere oefeningen eerst op de cursus gedaan hadden, voor er thuis mee aan de slag te gaan. De oefeningen vaak doen, ook al heb je er niet altijd evenveel zin in, is wel zeer nuttig. Mooi om te merken dat 'anders naar dingen kijken, meer bewust zijn', veel effect kan hebben. Zeer fijne trainer: respectvol, rustig aanwezig, kundig.
Marieke van Gilst, 38 jaar.

Mindfulnesstraining
Ik ben er blanco ingegaan en het eea op me af laten komen. Het effect en inzicht in de mindfulness was voor mij pas na enkele lessen en oefeningen thuis merkbaar. Ik ben rustiger geworden in mezelf en veel bewuster geworden van het feit hoe belangrijk het is om in het hier en nu te blijven. Dit kan al door kleine simpele oefeningen gedurende de dag.
André, 49 jaar.

Begeleidingstraject counselling.
Ik heb het begeleidingstraject als zeer prettig en leerzaam ervaren.
Jacqueline 48 jaar, verzorgende IG.

Individuele mindfulnesstraining
Zinvolle training, waardoor ik beter in mijn vel zit en meer energie heb om leuke dingen aan te pakken, waardoor de energie opbouwt. Tevens is het voor mij een dagelijks terugkomend iets om niet meteen te reageren op gevoelens. Voor mijn zoon is dit heel belangrijk, hij kan hier moeilijk mee omgaan (autisme). Ik merk in de praktijk dat dit het leven een stuk gemakkelijker maakt, waardoor er positieve energie vrijkomt.
Dorien.

Begeleidingstraject counselling
Ik was aan het begin licht sceptisch, maar merkte al snel dat het me hielp om mijn probleem inzichtelijk te krijgen. Sterker nog: ik kreeg inzicht in mezelf, dat ik zelf de veroorzaker was van negatieve gedachten en gevoelens. Stapje voor stapje heb ik geleerd hoe ik daar beter mee om kon leren gaan. May bood daarbij een hele veilige en prettige setting. Ik vond dit traject heel waardevol, ik ga er ook in de toekomst nog de vruchten van plukken.
Linda, 33 jaar.

Mindfulnesstraining
De training heeft me op een ontspannen manier de weg naar mezelf teruggewezen. Ik ben er sterker en milder uitgekomen.
Pauline, 46 jaar.

Mindfulnesstraining
Voor mij was het een eyeopener om te ervaren, hoe stil te staan bij een negatieve ervaring of gevoel, helpt om hier beter mee om te gaan. Ik heb gemerkt dat er tegen vechten het gevoel erger maakt en dat ik me veel beter voel, als ik er bewust even bij stil sta.
Angelique.

Individuele mindfulnesstraining
De eerste les was voor mij zeer moeizaam. Door de lessen heen word je geconfronteerd met jezelf. Je leert voor jezelf te zorgen door rustmomenten voor jezelf te nemen. Tijd voor jezelf!  Anders omgaan met gedachten heeft meer positiviteit in mijn leven gebracht, waardoor mijn gedachten niet meer heel mijn leven bepalen. Ik heb meer rust in mijn hoofd.
Claudia de Wijs, 42 jaar.

Mindfulnesstraining
Ondanks 'reserves en weerstand' toch bewust geworden van mijn eigen kunnen en dat gaan gebruiken in de toekomst.
Susan 61 jaar.

Mindfulnesstraining
Deze training is zeer volledig, kwalitatief goed en wordt gegeven door een trainster die weet waar ze het over heeft. Ik merk dat ik het niet alleen toepas in mijn eigen leven, maar ook sommige oefeningen met patiënten in de huisartsenpraktijk doe.
Eva, 27 jaar. POH - GGZ/ psycholoog.

Mindfulnesstraining
Het is een training waarin je niet bezig bent met het 'wegwerken' van problemen, maar juist met het accepteren hiervan. Daardoor leer je hier bewuster mee omgaan en handel je minder op de automatische piloot. Je neemt meer afstand, waardoor 'iets' wat een berg leek, een heuvel blijkt te zijn, waar je gewoon over heen kunt wandelen.
Gonnie 57 jaar.

Mindfulnesstraining
Kernwoorden van de training; respectvol, bekwaam, balans, rustig, van toegevoegde waarde in mijn leven.
Hans

Mindfulnesstraining
Een zeer waardevolle aanvulling in mijn leven. Ik ben me meer bewust geworden van mezelf en heb leren omgaan met stressituaties, waardoor ik minder spanningsklachten begin te krijgen. 
Irene 54 jaar.

Mindfulnesstraining
Ik ben blij deze training gevolgd te hebben. Ook de manier waarop deze training door May wordt gegeven spreekt mij zeer aan; rustig, kalm, niet hoogdravend en met veel aandacht. Mooie ervaring. Jammer dat de training voorbij is. Heel bruikbaar; iedere dag!
Marie-Louise, 53 jaar.

ACT training
De training heeft mij geleerd dat ik anders met mijn gedachten, mijn angst kan en wil omgaan. Ook heeft het me meer bewust gemaakt van mijn waarden, waardoor het staken van het gevecht zinvol wordt. Zeer waardevolle training, gegeven door een enthousiaste en erg bekwame trainster! Hierdoor ben ik er zeker van geworden dat ik in de (nabije) toekomst de opleiding tot trainer ga doen!
Anouk 30 jaar.

ACT training individueel
Ik heb de training als zeer zinvol en waardevol ervaren. Bewustwording en acceptatie van eigen gedachtes en gevoelens speelt een belangrijke rol in de training. Ik heb meer grip gekregen op mijn eigen leven, door middel van de praktische handvaten die de training geeft. Daarnaast heb ik mijn eigen waardes leren kennen, die helpen mijn eigen richting te bepalen in mijn leven. 
Anke 29 jaar

Mindfulnesstraining
Ik heb de training als waardevol, verhelderend en inspirerend ervaren. Een aanrader voor iedereen! 
An 37 jaar.

Mindfulnesstraining
Zeer zinvol, basaal, weldadig en professioneel. Goed te integreren in je dagelijks leven.
Sandra

Begeleidingstraject counselling
De begeleiding/coaching heb ik als zeer zinvol ervaren. We gingen aan de slag met de oorzaak van mijn probleem: mijn eigen strenge regels en mijn perfectie hierin. Middels zeer diverse opdrachten tijdens de sessies en thuis, heb ik aan dit probleem gewerkt. Hierdoor zit ik beter in mijn vel, leef ik naar mijn eigen waarden, kan ik beter prioriteiten stellen en kan ik beter grenzen aangeven. Ik trek niet meer alle verantwoordelijkheden in het team naar mij toe. In onverwachtse situaties raak ik hierdoor niet meer van slag en kan ik sneller de draad weer oppakken. Ondanks de vele veranderingen op mijn werk, gaat het goed met mij en kan ik mezelf zijn!
Suzanne

Mindfulnesstraining individueel
Ik heb geleerd om anders met moeilijke situaties om te gaan. En ook om mindful voor mezelf te zijn.
An  68 jaar.

Begeleidingstraject:
'Ik heb het counseltraject ervaren als een herstellingsproces naar mezelf toe en naar mijn werk. Ondanks dat het vaak vermoeiend en emotioneel was, heb ik het als zeer boeiend ervaren. Elke keer terugkeren naar jezelf, jezelf beter leren kennen. Een andere kijk gevend op mensen om me heen en hun gedrag. Het geeft een verrijking in mijn leven, meer eigenwaarde. Met May, mijn begeleider in dit traject voelde ik echt een band. Ze luistert, je kunt alles tegen haar zeggen. Dat voelde voor mij heel vertrouwd. Ik kan zeggen dat ik me sterk en trots voel'.
Anoniem

Mindfulnesstraining
'De mindfulnesstraining heeft  een enorme verandering in mijn leven gebracht en nog steeds ben ik er dagelijks mee bezig. Door mindfulness kan ik beter omgaan met mijn pijn. Het heeft mij geleerd mijn gedachten/gevoelens los te laten en te accepteren'. 
Christa

Begeleidingstraject:
Mijn traject heeft mij inzicht gegeven in het verband tussen denken en voelen en de regels die ik mezelf opleg(de). Ik heb geleerd meer naar mijn gevoel te luisteren en om gedachten voorbij te laten gaan zonder hierin te blijven hangen. Doordat ik eerder de stresssignalen van mijn lichaam opmerk, kan ik ervoor te kiezen niet altijd meer door te 'razen'. 
Anoniem.

Begeleidingstraject:
'Als je om welke reden even klem zit in je persoonlijke leven, is een begeleidingstraject zeer aan te bevelen. 
Af en toe is het goed om jezelf een spiegel voor te houden. Ik heb er veel baat bij gehad, in die zin dat ik me beter in mijn vel voel'. 

Cor Boomars 54 jaar.

Begeleidingstraject:
'De counselsessies waren vaak moeilijk, zeker omdat je van te voren niet wist wat er naar boven kwam. Maar zeker de moeite waard. Ik heb geleerd voor mezelf op te komen en mijn grenzen aan te geven,
er is meer rust in mijn leven gekomen en mijn chronische hoofdpijn is sterk verminderd.'

Christa 

Training balans door mindful leven en werken:
'Een zeer zinvolle training die goed zou zijn voor iedereen.
Het heeft mij weer terug bij mezelf gebracht. 
Een echte aanrader!'

Henk 56 jaar.