Counselling

Lopen de dingen niet zoals jij dat graag zou willen?

Heb je het idee dat je vast zit? Dat niets momenteel gaat, zoals jij dat zou willen? Voel je je ontevreden of heb je last van klachten als piekeren, vermoeidheid, slapeloosheid of andere spanningsklachten, denk dan eens aan counselling.

Je hoeft hier namelijk niet alleen in te staan. Of je hier nu tegenaan loopt binnen je gezin, op het werk of in je relatie – dat maakt niet uit. In een kort, maar krachtig traject gaan we samen aan de slag met jouw hulpvraag en datgene wat je wilt bereiken, zodat je snel weer zelfbewust en veerkrachtig in het leven staat. 

 

Wanneer counselling?

Counselling kan uitkomst bieden bij onder andere:

  • Burnout klachten
  • Stress gerelateerde klachten
  • Disbalans werk en prive.
  • Emotionele problemen
  • Chronische vermoeidheid
  • Tekort aan zelfvertrouwen.
  • Rouw en verliesverwerking
  • Slaapproblemen en concentratieverlies
  • Omgaan met ziekte en/ of chronische pijn.
  • Levensvragen en zingeving

Herken je jezelf in bovenstaande situaties en wil je weten wat counselling voor je kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hieraan zijn geen kosten verbonden.
 

Duur begeleidingstraject

Afhankelijk van je hulpvraag bestaat een counseltraject tussen de 5 en 10 consulten van 1 of 1,5 uur. Voor aanvang van een traject vindt er een intakegesprek plaats, waarin er een begeleidingsdoel gesteld wordt. Tevens wordt er besproken hoeveel consulten er ongeveer nodig zijn om het gestelde doel te kunnen bereiken.

Om je doel te kunnen bereiken tijdens een begeleidingstraject, kan er onder andere gewerkt worden met interventies vanuit de mindfulness, ACTTA, NLP of systemische opstellingen.

Ik was aan het begin licht sceptisch, maar merkte al snel dat het me hielp om mijn probleem inzichtelijk te krijgen. Sterker nog: ik kreeg inzicht in mezelf, dat ik zelf de veroorzaker was van negatieve gedachten en gevoelens. Stapje voor stapje heb ik geleerd hoe ik daar beter mee om kon leren gaan. May bood daarbij een hele veilige en prettige setting. Ik vond dit traject heel waardevol, ik ga er ook in de toekomst nog de vruchten van plukken. Linda, 33 jaar.

Lees hier ervaringen van anderen die een begeleidingstraject volgden bij Vullings.

Tarief en vergoedingen begeleidingstraject

Op basis van het lidmaatschap bij de NFG en de RBCZ zijn er vergoedingen mogelijk vanuit de aanvullende verzekering. Deze valt onder de alternatieve gezondheidszorg. Voordelig is dat deze consultkosten niet van het eigen risico afgaan. Kijk op het vergoedingenoverzicht voor vergoedingen voor counselling per zorgverzekeraar. Een verwijskaart is niet nodig. 

Ook je werkgever kan bereid zijn om de investering in een traject voor zijn rekening te nemen.
Informeer bij uw belastingadviseur over de mogelijkheid voor teruggave via de belasting.

Individuele begeleidng  Particulier  Vanuit organisatie
Consult 1 uur € 75, -  Offerte op maat. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Consult 1,5 uur € 95, - Offerte op maat. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.