Werkgevers

Meer effectiviteit en kwaliteit, minder ziekteverzuim

Stress op de werkvloer is beroepziekte nummer 1. Eén op de zeven medewerkers kampt met burn-out klachten. Voorkom ziekteverzuim door dit tijdig te signaleren én hulp te bieden. Daarvoor bent u bij Vullings Mindfulness Counselling & Training aan het juiste adres. Adequaat optreden levert niet alleen een kostenbesparing op, maar het zorgt ook voor meer werkplezier, betere prestaties en minder verzuim in de toekomst.
 

Trek aan de bel als uw medewerker:

  • Problemen van thuis mee naar het werk neemt.
  • Een onbalans ervaart tussen werk en privé.
  • Last heeft van stress- of burn-outklachten.
  • Een tekort aan zelfvertrouwen heeft, terwijl een proactieve houding gewenst is.
  • Beter dient om te leren gaan met het geven en ontvangen van feedback.
  • Last heeft van assertiviteitsproblemen.
     

Op een laagdrempelige, toegankelijke en vertrouwenwekkende manier ga ik met uw medewerker aan de slag. We gaan op zoek naar een passende oplossing, die recht doet aan de behoeften van de medewerker en uw organisatie.

Eén van de medewerkers die ik heb begeleid, zei daarover:
“De begeleiding heb ik als zeer zinvol ervaren. Mijn grenzen kan ik inmiddels aangeven en ik kan beter prioriteiten stellen. Ik trek niet meer alle verantwoordelijkheden in het team naar mij toe. Ik raak niet meer van slag tijdens onverwachte situaties en kan snel de draad weer oppakken. Ondanks dat er veel veranderingen zijn op mijn werk, gaat het goed met mij en kan ik ook op de werkvloer echt mezelf zijn.”

Mogelijkheden

Counselling
Uw medewerker krijg tijdens deze sessies inzicht in de eigen situatie, wat hij/zij belangrijk vindt en in datgene dat hem/haar belemmert om optimaal te functioneren. De deelnemer ontdekt hoe hij/zij het heft weer in eigen handen kan nemen en gaat zelf aan de slag.

Mindfulness
Deze effectieve aandachttraining helpt de deelnemer om bewuste keuzes te maken in plaats van dat hij/zij op de automatische piloot reageert. Uw medewerker leert hierdoor niet alleen anders met stress en spanning om te gaan, maar is na afloop ook zelfbewuster, meer gefocust en creatiever. 

ACT
Tijdens deze praktische training ontdekt de deelnemer hoe doelen en dromen verwezenlijkt kunnen worden. Uw medewerker leert omgaan met de onvermijdelijke ongemakken en pijnlijke situaties die bij het leven horen, waardoor er weer ruimte ontstaat voor de zaken die er volgens hem/haar écht toe doen. Uw medewerker ervaart meer psychologische flexibiliteit na deze training.
 

Werkzaam in de zorgsector?
Speciaal voor zorgmedewerkers geef ik – vanuit mijn ervaring in de zorg – een mindfulness-training voor zorgmedewerkers. Klik hier om er meer over te lezen.  


Wilt u het ziekteverzuim in uw bedrijf terugdringen én de sfeer op de werkvloer vergroten, neem dan vrijblijvend contact op met Vullings Mindfulness Counselling & Training.