Ervaringen counselling

Ik heb het traject als heel prettig en zinvol ervaren en het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb er meer uitgehaald dan ik had durven hopen.
Petra van der Elst, 45 jaar.


Ik vond het zeer behulpzaam. May is meelevend en rustig en legt alles goed uit.
Jacquie, 51 jaar.


Ik heb het begeleidingstraject als zeer prettig en leerzaam ervaren.
Jacqueline 48 jaar, verzorgende IG.
 

Ik was aan het begin licht sceptisch, maar merkte al snel dat het me hielp om mijn probleem inzichtelijk te krijgen. Sterker nog: ik kreeg inzicht in mezelf, dat ik zelf de veroorzaker was van negatieve gedachten en gevoelens. Stapje voor stapje heb ik geleerd hoe ik daar beter mee om kon leren gaan. May bood daarbij een hele veilige en prettige setting. Ik vond dit traject heel waardevol, ik ga er ook in de toekomst nog de vruchten van plukken.
Linda, 33 jaar.


De begeleiding/coaching heb ik als zeer zinvol ervaren. We gingen aan de slag met de oorzaak van mijn probleem: mijn eigen strenge regels en mijn perfectie hierin. Middels zeer diverse opdrachten tijdens de sessies en thuis, heb ik aan dit probleem gewerkt. Hierdoor zit ik beter in mijn vel, leef ik naar mijn eigen waarden, kan ik beter prioriteiten stellen en kan ik beter grenzen aangeven. Ik trek niet meer alle verantwoordelijkheden in het team naar mij toe. In onverwachtse situaties raak ik hierdoor niet meer van slag en kan ik sneller de draad weer oppakken. Ondanks de vele veranderingen op mijn werk, gaat het goed met mij en kan ik mezelf zijn!
Suzanne


'Ik heb het counseltraject ervaren als een herstellingsproces naar mezelf toe en naar mijn werk. Ondanks dat het vaak vermoeiend en emotioneel was, heb ik het als zeer boeiend ervaren. Elke keer terugkeren naar jezelf, jezelf beter leren kennen. Een andere kijk gevend op mensen om me heen en hun gedrag. Het geeft een verrijking in mijn leven, meer eigenwaarde. Met May, mijn begeleider in dit traject voelde ik echt een band. Ze luistert, je kunt alles tegen haar zeggen. Dat voelde voor mij heel vertrouwd. Ik kan zeggen dat ik me sterk en trots voel'.
Anoniem 


Mijn traject heeft mij inzicht gegeven in het verband tussen denken en voelen en de regels die ik mezelf opleg(de). Ik heb geleerd meer naar mijn gevoel te luisteren en om gedachten voorbij te laten gaan zonder hierin te blijven hangen. Doordat ik eerder de stresssignalen van mijn lichaam opmerk, kan ik ervoor te kiezen niet altijd meer door te 'razen'. 
Anoniem.


'Als je om welke reden even klem zit in je persoonlijke leven, is een begeleidingstraject zeer aan te bevelen. 
Af en toe is het goed om jezelf een spiegel voor te houden. Ik heb er veel baat bij gehad, in die zin dat ik me beter in mijn vel voel'. 

Cor Boomars 54 jaar.


'De counselsessies waren vaak moeilijk, zeker omdat je van te voren niet wist wat er naar boven kwam. Maar zeker de moeite waard. Ik heb geleerd voor mezelf op te komen en mijn grenzen aan te geven, er is meer rust in mijn leven gekomen en mijn chronische hoofdpijn is sterk verminderd.'
Christa